• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Ring oss på 0413-22766

Välkommen till KORGCENTER!

Vi arbetar med ledande varumärken inom heminredning, metervaror och hemtextilier. Här hittar du inredning från bland annat House Doctor, Watt&Veke och Rice.

Vi har ett stort sortiment av tyger. Vi säljer Svanefors vackra sammetstyger, Boel & Jans vackra Jugendmönster, Spiras glada tryck med attityd, Gunnar Winter-tvättade linnetyger, och mycket mera.

Välkommen att kika in och se vad vi har i butiken.

Bivaxduk - istället för plastfolie!

Divider

Låt oss presentera våra kompiskuddar från Spira

                             

Västerbottens Såpa är en städprodukt som tillverkas av återvunnet vegetabiliskt fett utan konserveringsmedel & doftämnen.

Det vanliga förfaringssättet är att matolja från restauranger hämtas och transporteras långa sträckor, vilket inte alls är ett bra ”miljötänk”.

Västerbottens Såpa återbrukar vegetabilisk matolja från restaurangkök. Fettet renas i en specialmaskin avsedd för ändamålet för att därefter förtvålas och bli såpa. En del färdig såpa går tillbaka till restaurangen som kan städa sina lokaler miljövänligt, det skapas ett kretslopp tack vare detta. Överskottet är det du kan handla i butik. 

Västerbottens Såpas vision är att öka medvetenheten, miljötänket och skapa hållbara system, och värnar om miljön i stort, likväl som din inomhusmiljö. Samtidigt som vi skapar ett mer hållbart system där restprodukter omarbetas lokalt till en ny miljövänlig och naturlig produkt. 

 Torka bort kladdet med en trevlig trasa

Trött på tråkiga trasor? Erika Tubbin är en svensk designer som gör härliga disktrasor och andra köks- och inredningsdetaljer. Oftast är det svartvitt, grafiskt och med en stor dos humor. Och kom ihåg: It's always time for Swedish fika!

Korgcenter är ett familjeföretag som började sin resa 1988 med att sälja korg och rottingmöbler. 1994 flyttades verksamheten ner till Frosta Center i Höör och i samband med detta ändrades vår inriktning. Ni kan idag hitta allt inom heminredning, tyger och hemtextilier hos oss. 

Vi arbetar med ledande varumärken och lägger ett stort arbete på att hitta nya och inspirerande leverantörer. I vårt heminredningssortiment finns bland annat House Doctor, Rice, Watt & Veke och Madam Stoltz. Bland våra metervaror och färdigsydda hemtextilier hittar ni Spira, Boel & Jan och Svanefors för att nämna några. Utöver detta har vi ett stort sortiment av vaxdukar, gardinstänger och sybehör. 

Förutom försäljning av heminredning, syr vi gardiner på beställning. Här erbjuder vi en helhetslösning där vi hjälper er genom hela processen: rådgivning, mätning, sömnad och för er i Skåne: även uppsättning av gardinstänger och gardiner. 

Oavsett om du beställer som privatkund eller företag, så gör vi allt arbete och ser till att det blir enkelt för dig. Vår långa erfarenhet och vår strävan att ständigt utvecklas, men även vår kärlek till vårt arbete gör att vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Cecilia & Mattias