• Snabb leverans
  • Personlig service
  • Ring oss på 0413-22766

Välkommen till KORGCENTER - Din inredningsbutik online!

Vi arbetar med ledande varumärken inom heminredning, metervaror och hemtextilier.

I slutet av 1800-talet startades Iris hantverk som ett litet borstbinderi i Stockholm. Nu, som då dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla! Alla borstarna är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial.

Västerbottens Såpa är en städprodukt som tillverkas av återvunnet vegetabiliskt fett utan konserveringsmedel & doftämnen.

Teministeriet är tespecialister från Malmö. Med rötter från ön Formosa, kombinerar Teministeriet gamla traditioner från fjärran östern med skandinavisk minimalism, design och flärd. 

Almaregårdens Lakrits är gjord av naturliga råvaror och smaksatt med lakritsrot från Iran, som anses vara den bästa i världen. Lakritsen är helt vegetabilisk då den är fri från gelatin och gjord efter gammalt recept med tillverkning på Söderslätt i Skåne. 

Och för dig som inte gillar just lakrits finns det violgodis eller kolaskruvar att mumsa på!

Låt oss presentera våra kompiskuddar från 

                             

Korgcenter är ett familjeföretag som började sin resa 1988 med att sälja korg och rottingmöbler. 1994 flyttades verksamheten ner till Frosta Center i Höör och i samband med detta ändrades vår inriktning. Ni kan idag hitta allt inom heminredning, tyger och hemtextilier hos oss. 

Vi arbetar med ledande varumärken och lägger ett stort arbete på att hitta nya och inspirerande leverantörer. I vårt heminredningssortiment finns bland annat House Doctor, Rice, Watt & Veke och Madam Stoltz. Bland våra metervaror och färdigsydda hemtextilier hittar ni Spira, Boel & Jan och Svanefors för att nämna några. Utöver detta har vi ett stort sortiment av vaxdukar, gardinstänger och sybehör. 

Förutom försäljning av heminredning, syr vi gardiner på beställning. Här erbjuder vi en helhetslösning där vi hjälper er genom hela processen: rådgivning, mätning, sömnad och för er i Skåne: även uppsättning av gardinstänger och gardiner. 

Oavsett om du beställer som privatkund eller företag, så gör vi allt arbete och ser till att det blir enkelt för dig. Vår långa erfarenhet och vår strävan att ständigt utvecklas, men även vår kärlek till vårt arbete gör att vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Cecilia & Mattias